Mitä me tiedämme Dice Poker Chipsistä

Lue lisää Dice Poker Chipsistä ja katso, sopivatko ne sinulle juuri nyt. Lue lisää Dice Poker Chipsistä ja nauti artikkelista.

Jokainen, joka nauttii pokerin pelaamisesta, haluaa ennemmin tai myöhemmin omat pokerimerkkinsä. Oman pelimerkkisi saaminen takaa, että pelimerkkejä on aina käsillä, kun ystävät jopa putoavat yhtäkkiä ohi ja haluat viihdyttää heitä pokerilla. Niin monen tyyppisten pokeripelien avulla on helppo löytää peli, jonka kaikki tietävät pelaavan tai jotka voi nostaa muutamassa minuutissa.

Pokerimerkkejä on helppo ostaa melkein mistä tahansa tavaratalosta, ja jotkut ruokakaupat kuljettavat niitä myös juhlatarvikeosastollaan. Kuitenkin, jos haluat jotain hiukan korkealaatuisempaa kuin muovisirut, kannattaa ehkä tutkia savihartsisiruja, koska ne näyttävät, tuntuvat ja kuulostavat enemmän kuin oikeat kasinohakeet ja kestävät paljon kauemmin kuin halvat muovisirut. Yksi halvimmista, mutta todella hyvännäköisistä pelimerkistä on Dice-pelimerkit.

Mitä ovat Dice Poker Chips

Nopapokeripelimerkit ovat yksinkertaisesti savihartsista tehtyjä pelimerkkejä, jotka näkyvät osana heidän noppakehän muotoilukuvaansa. Siru on nimetty tälle kuvalle. Voit ostaa pokerin noppaa pelimerkkejä eri väreissä ja erikseen sekä pelisarjoissa.

Kuka myy Noppapokerimerkkejä

Lähes jokaisella, joka myy erilaisia ​​pelimerkkejä, on myytävänä pokerimerkkejä. Monien mielestä tämä siru on houkutteleva ja hyvin suunniteltu ja valitsevat tämän mallin melko usein. Kaupoissa, joissa on pokerimerkkejä, pöytiä ja pelitarvikkeita, on todennäköisesti joukko nopan pelimerkkejä tai voit löytää ne verkosta. Kirjoita vain hakukenttään pokerin noppaa pelimerkkejä ja keksit useita myyjiä, jotka ovat enemmän kuin halukkaita toimittamaan sinulle joukon pokerin noppaa pelimerkkejä.

Yksittäiset noppapokerimerkit

Useat yritykset tarjoavat yksittäisiä noppapokerimerkkejä myytävänä. Nämä yksittäiset pelimerkit voidaan ostaa korvaamaan kadonneita tai kuluneita pelimerkkejä noppasettiisi, tai keräilijät, jotka nauttivat erilaisten pelimerkkien keräämisestä samalla tavalla kuin kolikoiden keräilijät nauttivat uusien kolikoiden hankkimisesta kokoelmiinsa. Vaikka voit tehdä oman sirusarjan ostamalla nämä pelimerkit yksittäin, sinun on parempi hankkia sarja, joka tulee kantolaukun ja säilytyslaatikon kanssa, jotta pelisi pysyvät hyvässä kunnossa ja kaikki yhdessä.

Noppapokerimerkkisetti

Nopapokeripelimerkkejä on useita numeroituja sarjoja, jotka sopivat melkein mihin tahansa pokerin tai pelaamisen tarpeeseen. Usein nämä sarjat sisältävät noppaa, kortteja ja pelimerkkejä. Ne kaikki ovat kätevässä laukussa, joka auttaa pitämään kaikki pelitarvikkeet yhdessä siistissä ja kätevässä pakkauksessa.

300 kappaleen sarja – 300 kappaleen noppapokerisirjasarja on ihanteellinen sarja aloitteleville pokerinpelaajille, jotka ovat vasta aloittamassa ja eivät tiedä, onko pokerin pelaaminen vain vaihe vai pitkäaikainen intohimo. Nämä sarjat sisältävät tyypillisesti 11,5 gramman hartsisirun, jossa on metalliosa leimausmallien helpottamiseksi.

Useimmissa sarjoissa on 100 valkoista, 50 punaista ja 50 sinistä pelimerkkiä, vaikka saatat löytää värisarjoja. Etsi sarja, joka tulee alumiinikotelon mukana ja sisältää kaksi korttipakkaa ja 5 noppaa, ja sinut asetetaan melkein mihin tahansa pelityyppiin, joka tuntee mielesi.

300 erilaista noppapokeripelimerkkiä sopivat 3 tai 4 pelaajalle.

500 leikattua sarjaa – Voit myös ostaa noppapokerisirjasarjoja, joissa on 500 pelimerkkiä. Tässä sarjassa on tyypillisesti 150 valkoista, 150 punaista, 100 vihreää ja 50 sinistä ja mustaa pelimerkkiä. Niissä on myös 2 korttipakkaa ja 5 noppaa, jotta voit nauttia erilaisista uhkapeleistä.

Monissa näistä 500 leikkaussarjasta on myös jälleenmyyjän painike. Alumiinikotelo on tarpeeksi tukeva pitämään kaikki lastut ja tarpeeksi mukava matkustaa ympäriinsä. Se näyttää hyvältä ja raskaat saranat pitävät sitä käynnissä pitkään, joten sinun ei tarvitse vaihtaa koteloa, jotta pelitarvikkeet pysyvät yhdessä paikassa.

650 kappaleen setti – 650 kappaleen noppapokerimerkkikotelossa on saman tyyppinen siru ja alumiinikotelo kuin missään muussa noppapokeripelikotelossa. Niihin kuuluu myös jälleenmyyjäpainike Texas Hold’emille ja kaksinkertainen korttipakkaus. Tämä sarja on tarkoitettu vakavammalle pokerinpelaajalle, joka nauttii pelaamisesta hieman suuremman joukon ihmisten kanssa ja haluaa saada pelimerkit kaikkien mukauttamiseksi.

1000 kappaleen setti – Tuhannen kappaleen pokerin noppapelisarja on tarkoitettu ihmisille, jotka nauttivat joukosta torstai-illan pokeriturnauksissa. Tämä sarja on suunniteltu 14-16 hengelleAinutlaatuinen ja varustettu 300 valkoisella, 300 punaisella, 200 BlueBusiness Management -artikkelilla, 100 vihreällä ja 100 mustalla pelimerkillä.