Mainosta kanssamme

Mainosta kanssamme - Mainosta kanssamme

Olemassa on satoja digitaalisia toimistoja, jotka ovat suunnattuja kasino-operaattoreille, sekä offline että online ympäri maailman. Fake Dice on yksi näistä sadoista. Monet sanovat, että tällä alalla ei ole rahaa tai edes markkinointitilaisuuksia.

Voi, kuinka he ovat väärässä. Monta vuotta sitten, he olivat oikeassa, mutta nykypäivänä, he ovat pahasti väärässä.

Mainosta kanssamme

Me tarjoamme täysiä mainontapaketteja kiinnostuneille asiakkaille. Se ei ole pelkästään tuotteen tai palvelun myymistä, se on niiden asettamista yleisön keskelle ja todellisten tulosten tuottamista, joka lopulta muuttuu voitoiksi nostaen sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Se on siis sama kuin myyminen.

Mutta me teemme sen sulavasti.

Mainonta- ja markkinointialustamme

Me olemme innokkaita ja ennakoivia monessa eri markkinointialustassa, mukaan lukien sosiaalisessa mediassa, mainoskampanjoissa ja muissa. Tietysti, huippualustamme on oma blogimme. Meillä on aina yli 40 tuhatta potentiaalista liidiä käyttäjäliikenteestä päivittäin ja sellaista pidämme hitaana päivänä.

Yhteisömme

Fake Dice -online-yhteisö muodostuu yli 100 000:sta käyttäjästä pääasiassa Nebraskasta ja jotkut käyttäjät tulevat muista osavaltioista ja maista. He ovat ne, jotka pitävät blogin elossa.

Me puhumme asioista ja he puhuvat meistä ystävilleen, sekä verkossa että offline.

Edut

Sähköpostimarkkinointi on yhä elinkelpoinen tapa. Olemme asiantuntijoita sekä HTML- että tekstikampanjoissa täyttääksemme mieltymyksesi sekä kohdistamme kampanjat kohdeyleisöllesi. Me hyödynnämme luotettuja toimialueita varmistaaksemme, että kampanjasi eivät joudu roskapostikansioon.

Tarjoamme mieleenpainuvia tekstityksiä ja jos ollaan rehellisiä, menemme jopa liiallisuuksiin silloin tällöin.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on yksi ennakoivimmista online-alustoista markkinointiin ja liiketoiminnalle näinä päivinä. Me tarjoamme maksettuja ja maksutonta sosiaalisen median mainontaa. Meidän täytyy hyödyntää sisäänrakennettuja työkaluja analysoidaksemme kohdemarkkinoita ja kuinka ne toimivat eri alustoilla.

Kustannustehokkaat hinnat

Jos olet huolestunut siitä, kuinka paljon käytät rahaa, älä huolehdi enää. Varmistamme, että mainontapalvelumme ovat sopivia budjettiisi laadusta tinkimättä.

Onko sinulla siis uusia tuotteita tai palveluita, joita haluat jakaa maailman kanssa? Voimme varmasti auttaa sinua.